Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظهر امروز قرارداد همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس و مجموعه نان سحر(شرکت تولیدنان ،ماشین آلات ودانشگاه جامع علمی کاربردی نان سحر) در راستای برنامه علمی، صنعت و تجارت این واحد دانشگاهی فی مابین عبدالله قاسمی‌پیربلوطی سرپرست واحد و مدیرمجموعه نان سحر منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ عبدالله قاسمی‌پیربلوطی در این نشست اظهار کرد: مجموعه نان سحر با تولید نان وماشین آلات مختلف تولید نان و همچنین داشتن دانشگاه جامع علمی کاربردی در بحث مهارت افزایی نقش بسزایی در امنیت غذایی در چند دهه اخیر در کشور داشتهاست واقدامات گسترده این مجموعه علاوه بر اشتغالزایی ، مهارت افزایی دارای ارزش معنوی نیز می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهر‌قدس، ملارد و صفادشت، جزئیات تفاهم‌نامه این دانشگاه را با مجموعه  نان سحر را این چنین تشریح کرد و گفت: هدف از این تفاهم‌نامه استفاده از توانمندی‌ها و همکاری متقابل بین صنعت و دانشگاه است.با توجه به زیر ساخت های مناسب در دانشگاه نظیر مدرسه اشتغال ، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی ، آزمایشگاهی مجهز در هردو واحد شهر قدس و صفادشت ؛ استادان ودانشجویان در مقاطع مختلف وزیر ساخت های موجود در مجموعه نان سحر خبرداد.

عبدالله قاسمی پیربلوطی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی واحد شهرقدس از انعقاد تفاهم‌نامه بین دانشگاه ‌آزاد اسلامی واحد شهر قدس و شرکت نان سحر شهرستان صفادشت  با محوریت افزایش خدمات بین صنعت و دانشگاه و ارتقای کمّی و کیفی و استفاده از توانایی‌های علمی و پژوهشی به‌منظور رفع نیازهای متقابل دو مجموعه خبر داد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس بیان کرد: ارتقای توانمندی علمی و مهارتی با اجرای برنامه فرصت‌ها و مأموریت علمی، ارائه گواهینامه برای دوره‌های آموزشی و کارگاه‌ها، انجام پژوهش‌های کاربردی توسعه‌ای در زمینه‌های مورد توافق طرفین، مشارکت در برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی تخصصی، استفاده از ظرفیت‌های علمی و مشاوره‌های علمی و مهارتی توسط استادان دانشگاه و متخصصین  شرکت نان سحر ازموارد  زمینه‌های همکاری متقابل است.

قاسمی پیربلوطی تصریح کرد: فراهم کردن تسهیلات کارگاهی و مهارتی برای ادامه تحصیل دانشجویان  در دانشگاه، ایجاد زمینه استقرار تیم‌های مطالعاتی و کارآفرینی و فناوری در محل شرکت، همکاری و مشارکت در تعریف و اجرای طرح‌های کاربردی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها و حل مسئله متناسب با نیازهای شرکت، راه‌اندازی واحد R&B در راستای انجام مطالعات و ارائه راهکارهای استراتژیک در حوزه بازاریابی از دیگر اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه ‌آزاد اسلامی واحد شهرقدس و شرکت نان سحر  است.

وی از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه را افزایش کیفیت محصولات، تولید محصولات جدید، همکاری دانشگاه و شرکت برای حمایت از کسب مهارت های تخصصی وعملی دانشجویان در راستای اهداف دانشجویی و رفع مسئله و مشکلات نیروی ماهر شرکت، قرارداد مدرسه اشتغال برای برگزاری دوره‌های ضمن خدمت برای پرسنل و مدیران، کارآموزی دانشجویان در شرکت و حمایت از تجاری‌سازی و فناوری‌های نو و در چارچوب ضوابط و مقررات همکاری برای تولیدات  نان مطلوب ومورد نیاز کشور در صنعت نان سالم به‌منظور تجاری‌سازی آن، چاپ و انتشار کتاب و مجله‌های مشترک فعالیت‌های دانشگاهی و صنعتی نام برد.

این  مسئول افزود:  در خصوص استفاده مجموعه نان سحر از امکانات آزمایشگاه ها وایجاد یک آزمایشگاه مرجع غذایی برای بهره مندی استادان ودانشجویان واحد شهر قدس و صفادشت از پایلوت مجموعه نان سحر نیز مورد توافق طرفین قرار گرفت.

بنابراین گزارش در دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهر قدس ، ملارد وصفادشت بالغ بر یک دانشکده وتعداد زیادی دانشجوی رشته‌های صنایع در مقاطع مختلف دردو  واحدشهر قدس وصفادشت مشغول به تحصیل هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزاد اسلامی واحد شهرقدس آزاد اسلامی واحد شهر قاسمی پیربلوطی تفاهم نامه شهر قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۲۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری زنجان با سوریه